Sıla Dizisi

Saturday, March 10, 2007

sıla dizisi Dizide de sette de baba rolünde!


atv'nin iddialı dizisi 'Sıla'da Sıla'nın babası Celil'i canlandıran Menderes Samancılar sette de tüm ekibe babalık yapıyor. Ekip arkadaşlarını mangal yaparak besleyen ünlü oyuncu "Başarılı olmak için ekip ahengi şarttır" diyor. Televizyon tarihinin en başarılı dizilerinden 'Asmalı Konak' dizisinde canlandırdığı 'Bekir Kirve' rolüyle kalplerde taht kuran deneyimli oyuncu Menderes Samancılar, atv'nin sevilen dizisi 'Sıla'da sergilediği performansla da göz dolduruyor. Dizide Sıla'nın babasını canlandıran Samancılar kamera arkasında da bütün set ekibine babalık yapıyor.



GENEL AHENK ÇOK ÖNEMLİ



'Sıla'nın başarısını ekip arasındaki uyuma bağlayan deneyimli oyuncu şöyle konuşuyor: "Başarıyı sağlayan ana etken ekibin mutluluğudur. Ben yapım kısmında olmasam da yaptığım her işte kendimi her anlamda sorumlu hissederim. Dizinin genel ahengine büyük önem veririm. Bir dizinin genel ahengi iyi olursa başarısı sürekli olur. Performansı artırma çabaları bizim işimizde çok önemlidir."



MANGALLA GELEN MOTİVASYON



'Asmalı Konak'ın çekildiği dönemde Kapadokya'ya yerleşerek bir halı dükkanı açan Samancılar çalıştığı her dizinin çekimlerinin yapıldığı bölgeyle bütünleştiğini söylüyor ve ekliyor: "Uzun soluklu dizilerde insan evinden uzak kaldığından bazı motivasyonlara ihtiyaç duyuyor. Sıla'nın çekimleri İstanbul, Mardin ve Midyat'ta yapılıyor. Ben de setin arkasındaki bahçede her gün mangal yaparak hem kendimi hem da arkadaşlarımı işe motive ediyorum."