Sıla Dizisi

Sunday, December 17, 2006

Sıla’da heyecan artıyor.


Cuma akşamlarının tutkuyla sevilen dizisi Sıla’da heyecan durulmuyor. Aşkı Boran Ağa’yı Mardin’de bırakan Sıla’da törenin kurbanı mı olacak. Elinde silahıyla İstanbul yollarına düşen Boran Ağa canı gibi sevdiği karısının canını töre uğruna alabilecek mi? Berdel’le başlayan aşk hikayesi Töre cinayetiyle devam ediyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi güneydoğunun en önemli sorunlarını bir bir ekrana yansıtıyor. Sıla’nın son bölümüyle ilgili Dizinin başrol oyuncularından Mehmet Âkif Alakurt ATV Ana Haber’e dizide yaşananları ve yaşanacakları şu şekilde anlattı.

“Yezda’dan ve Sıla’dan sonra Boran içinde üçüncü bir hayat başladı. Boran Ağa hayatında yalnızca bir kişiyi öldürdü o da Sıla için Yezda’yı. Bu süre biraz aksiyon sahnelerimiz yani kaçma kovalamacımız var. Boran için ortada çok ince bir çizgi var. Sıla hamile olsa o zaman öldürmez çünkü ortada çocuk var konu Sıla olmaz. Gerçek hayatta başıma böyle bir şey gelse tabii ki öldürmek gibi bir şey düşünmem. Çok büyük acı çekerim, beklerim sabrederim. Nasıl olsa unutacağımı bildiğim için bu acıyla hayatıma devam ederim.”

Sezonun en çok beğenilen dizisi Sıla’da her hafta macera ve aşkın dozu yukarılara çıkacak. Tabii buna da en çok Sıla tutkunları sevinecek.